Springfair Wessem 2018

 

Geachte ondernemer,

Op zondag 29 april 2018 vindt in Wessem voor de vierde keer een grootse lentebeurs Springfair Wessem plaats. Deze lentebeurs vindt plaats in de historische kern van Wessem en bevat stands en acts die te maken hebben met alle vormen van creativiteit, hobby, brocante , vintage en gastronomie. De straten, schuren en binnenplaatsen worden gebruikt voor presentaties en demonstraties van unieke oude ambachten. Ook de Limburgse streekproducten komen aan bod: u vindt onder andere bierbrouwers, een wijnproeverij, een op schansenhout gestookte bakkerij, varkens aan het spit en zelfs een palingrokerij. In en rond het feestelijk ingericht marktplein kan naast de muziekliefhebber ook de Bourgondiër zijn hart ophalen.

Op een hiervoor speciaal ingericht terrein worden diverse unieke oude boerenambachten uitgebeeld uit de tijd zoals het vroeger was. Naast hobby en ambacht is er ook aandacht voor kunst. Ook zijn er uitvoeringen van straattheater te bewonderen door het hele dorp. Verder is er een treffen van historische voertuigen georganiseerd zoals oldtimers vanaf bj. 1900 en classic cars, koetsen en rijtuigen, oude tractoren, motoren en bromfietsen met show en defilé .

Wilt u deelnemen aan deze diverse lentebeurs? Schrijf u dan voor 2 April in via het inschrijfformulier te vinden op onze website www.springfairwessem.nl .

Het organisatiecomité Springfair Wessem staat garant voor een bovenregionale uitstraling van dit evenement. Met de inzet van onder andere gedegen marketing, muzikale- en theateromlijsting en een goed verzorgde catering wordt de continuïteit van Springfair Wessem gewaarborgd.

De Springfair-markt wordt gehouden op zondag 29 april  2018 van 11.00 – 17.00 uur.

De tarieven zijn als volgt;

  • Marktkraam compleet (tafel + luifel)                                    30  EUR
  • Uitstaltafel                                                                                 20  EUR
  • Party tent     vanaf                                                                    40  EUR
  • Uitstalling op de grond (per strekkende meter)                   2  EUR
  • Foodtruc                                                                                    50  EUR
  • Standhouders die naast presentatie van hun producten ook hun hobby of ambacht demonstreren aan het publiek betalen slechts 50% van bovengenoemde tarieven. Dit geldt ook voor de presentatie van streekproducten in combinatie met een proeverij.

Reserveren van een plek op onze lentebeurs kan via het inschrijfformulier op onze website) . Voor aanvullende informatie kunt u ons contactformulier gebruiken op onze website, of bellen naar 0475 566813. Aanmelden is mogelijk tot 2 April met betaling van de stand huur op IBAN nr.: NL29RABO0157500373 onder vermelding inschrijfgeld Springfair Wessem 2018. Na inschrijving en betaling ontvangt u een bevestiging van uw deelname. Midden april ontvangt u nadere informatie over tijdstip van opbouw en inrichting van stand e.d.. Er wordt waar mogelijk rekening gehouden met uw wensen.

 

Namens het organisatie comité Springfair Wessem:

Paul Hennissen

 tel.  0475 566813  of   0651927195              e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hofstraat 18

6019 CC Wessem

Tel.: (0031)651927195

info@springfairwessem.nl

 Contact: Klik Hier!

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com