Historische voertuigen tijdens Springfair 2018 in Wessem

WESSEM – Op zondag 29 april vindt in Wessem van 11.00 tot 17.00 uur wederom de Springfair plaats, een lentebeurs met voor ieder wat wils.

Voor de liefhebbers van historische voertuigen is er tijdens de Springfair een happening met oldtimers en classic cars, paardenkoetsen en rijtuigen, tractoren, stationaire motoren , wegmotoren en bromfietsen.

In het prachtige decor van de historische kern van Wessem wordt tijdens Springfair Wessem 2018 een treffen georganiseerd van historische voertuigen welk zijn weerga niet kent. Naast oldtimers en classic cars zijn er exclusieve paardenkoetsen- en rijtuigen, tractoren, motoren en bromfietsen te bewonderen. De voertuigen staan deze dag van 11.00 u tot 17.00 uur in een show opstelling op de marktstraat en in het verlengde van de markt. Naast deze show is er   een groots defilé er van 13.30 u tot 15.00 u waarbij de verschillende soorten rijtuigen per groep zullen starten. Het parcours voert voor een deel door de historische kern van Wessem en langs de diverse terrassen. De start van het defilé is vanaf het feestelijk ingericht marktplein en eindigt aan het begin van de marktplaats waarna een ieder zijn voertuig weer terugzet op de oorspronkelijke showplek. Deelnemers aan dit treffen die niet aan het defilé willen deelnemen laten hun voertuig voor het publiek in hun showopstelling staan .

Programma oldtimertreffen:

  • Showopstelling historische voertuigen van 11.00 – 17.00 uur voor presentatie aan publiek.
  • Om 13.30 start defilé historische voertuigen voor diegene die hieraan deelnemen.
  • Van 15.00 – 17.00 uur terug in show-opstelling na het defilé presentatie aan het publiek.

Hofstraat 18

6019 CC Wessem

Tel.: (0031)651927195

info@springfairwessem.nl

 Contact: Klik Hier!

JSN Mico template designed by JoomlaShine.com